MAKEUP

Το tip με τη βαζελίνη στις βλεφαρίδες που έγινε trend στο TikTok

Ακόμα ένα τρικ που μας βάζει σε σκέψεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το tip με τη βαζελίνη στις βλεφαρίδες που έγινε trend στο TikTok
@kyliesbae

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα tip για τις βλεφαρίδες που είδαμε στο TikTok και μας έβαλε σε σκέψεις.

Είναι γεγονός, πλέον, ότι στο TikTok θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Ειδικότερα, όσον αφορά σε beauty tips, υπάρχει πληθώρα από κόλπα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Οι TikTokers, αναζητούν συνεχώς νέα τρικς για να μοιραστούν με το κοινό τους.

Ανάμεσα σε αυτά, είδαμε ένα hack που κυκλοφορεί και έχει γίνει viral. Πρόκειται για τη χρήση της βαζελίνης όχι όπως την ξέρουμε. Η Bri, φωτογράφος και influencer, μας δείχνει πώς την χρησιμοποιεί για να αποκτήσει γυριστές βλεφαρίδες.

@wearsbri #lashhack ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Την βλέπουμε να απλώνει βαζελίνη στις βλεφαρίδες της και στη συνέχεια να παίρνει το lash curler και να τις γυρνάει. Μάλιστα, μας λέει όλο χαρά ότι δεν χρειάζεται καν να βάλει μάσκαρα.

Κάπου εδώ, αναρωτιόμαστε ξανά αν όλα αυτά τα tips είναι όντως καλά για την υγεία μας. Τα μάτια, είναι μια ευαίσθητη περιοχή που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε κάτι που δεν προορίζεται γι’ αυτά. Οτιδήποτε μη εγκεκριμένο, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση, επιπεφυκίτιδα και οφθαλμικές βλάβες. Οπότε, καλό είναι να προσέχουμε και να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 97 εβδομάδες
Milky Blonde: Κάν’ το σαν την Kim Kardashian
Blonde is back
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 1407 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb