ENTERTAINMENT

Eurovision: Νικήτριες που δεν είχαν καμιά σχέση με τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς

Ξεχώρισαν με τις φωνές και τις προσωπικότητες τους και έκαναν τον κόσμο να τις λατρέψει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Eurovision: Νικήτριες που δεν είχαν καμιά σχέση με τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς
Photo via Daily Sabah

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς θέλουν τις γυναίκες με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δυστυχώς και εμείς οι ίδιες υποβάλλουμε τους εαυτούς μας σε διαδικασίες για να πλησιάσουμε αυτά τα πρότυπα, στην ουσία όμως ξεχνάμε ότι δεν έχουν καμιά σημασία πραγματικά και ότι η κάθε μια μας είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο.

Αυτές οι τραγουδίστριες της Eurovision πάντως, είναι τρανό παράδειγμα του ότι δεν χρειάζεται να ακολουθείς τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς για να είσαι επιτυχημένη και ταλαντούχα. Άλλωστε η μυστική συνταγή της ευτυχίας, είναι απλά να είσαι ο εαυτός σου.

Netta Barzilai

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι σχολίασαν την εμφάνιση της και τα κιλά της, η ίδια όμως απέδειξε με τη φωνή της πόσο λαμπερή και όμορφη είναι και κάπως έτσι, κατέκτησε και την πρώτη θέση στη Eurovision το 2019. Την ιδιά χρονιά, που διαγωνιζόταν και η Ελένη Φουρέιρα με την Κύπρο.

Conchita Wurst

Αυτή και αν άκουσε τα εξ αμάξης. Παρόλα αυτά, άφησε τον κόσμο άφωνο με το τραγούδι της και έκανε τους πάντες να παραδεχτούν το χάρισμα της. Το 2014 η ίδια κατέκτησε τον τίτλο της νικήτριας στην Eurovision και κάπως έτσι, η γυναίκα με τα γένια έγινε σύμβολο της ισότητας και της ελευθερίας.

Marija Serifovic

Το ανδρόγυνο στιλ της είχε ξεσηκώσει τρελές αντιδράσεις, το 2007. Η Marija ήταν ήδη γνωστή στη Σερβία σαν μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της χώρας. Το ταλέντο της την έφερε και στην πρώτη θέση της Eurovision, με τον κόσμο να υποκλίνεται στη φωνή της.

Sertab Erener

Το παντελόνι της στην Eurovision είχε γίνει μόδα. Δεν ήταν ούτε η δίμετρη κουκλάρα, ούτε είχε το πιο σeξι κορμί, είχε όμως απίστευτη φωνή και καθήλωσε τα πλήθη. Έτσι, το 2004 κατέκτησε τη νίκη της Eurovision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 576 / position2: 727
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb