MAKEUP

Eurovision: Τα top 5 αγαπημένα μας beauty & fashion looks

Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Eurovision: Τα top 5 αγαπημένα μας beauty & fashion looks

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι Eurovision fan, σίγουρα έχεις ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια τα αγαπημένα σου looks.

Με αφορμή τον φετινό τελικό της Eurovision 2022 στο Τορίνο, αποφασίσαμε να κάνουμε μι αναδρομή στον διαγωνισμό. Στα τόσα χρόνια που διεξάγεται η Eurovision από την δεκαετία του 50’, έχουμε δει άπειρες εμφανίσεις που μας έκαναν εντύπωση. Ωστόσο, αν μας ρωτούσε κάποιος, ποια είναι τα πιο stylish fashion και beauty looks του διαγωνισμού, υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουμε.

Τα πρώτα 5 που μας έρχονται στο μυαλό, είναι από το 70 ως τώρα, με έμφαση στα τελευταία χρόνια. Διάβασε να μας πεις αν ταυτίζεσαι και αν έχουμε ξεχάσει κάποιο.

Τα top 5 αγαπημένα μας beauty & fashion looks:

Abba

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σταθερή αξία της Eurovision, είναι η εμφάνιση των Abba το 1974. Τραγούδησαν το “Waterloo” και φόρεσαν τα stylish βελούδινα outfits με εντυπωσιακά αξεσουάρ. Άνετα θα μπορούσαμε να τα δούμε και στο σήμερα. Στο μακιγιάζ της εποχής ξεχωρίσαμε τα χρώματα και το blue eyeliner.

Dana International

H γνωστή σε όλους Dana International, που ονομάζεται Σαρόν Κοέν, εκπροσώπησε το 1998 το Ισραήλ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Το ασημί ανθρακί φόρεμα με τους κρυστάλλους λάμψης, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο. Το ίδιο ισχύει και για το blowout ανέμελο χτένισμά της, που είναι πολύ hot και φέτος.

Έλενα Παπαρίζου

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα η Έλενα Παπαρίζου. Τη δεύτερη φορά που πήγε στην Eurovision το 2005, κέρδισε και κατάφερε να μας ξεσηκώσει όλους. Ποια από εμάς ξεχνάει το… φόρεμα και το χτένισμά της;

Ελένη Φουρέιρα

Η αγαπημένη μας show queen Ελένη Φουρέιρα, το 2018, βγήκε δευτέρη εκπροσωπώντας την Κύπρο. Εκτός από το “Fuego” που ακούγεται ακόμα και σήμερα, μας εντυπωσίασε το μακιγιάζ με την έντονη μωβ σκιά και τα μακριά mermaid μαλλιά της που ανέμιζαν.

Måneskin Φαντάζομαι ήσουν σίγουρη ότι οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης χρονιάς, το ιταλικό συγκρότημα Måneskin, θα ήταν μέσα σε αυτό το άρθρο. Συζητήθηκε και συζητιέται το look τους στον διαγωνισμό, αλλά και γενικότερα. Το μολύβι ματιών, που είναι και super trend, δεν το αποχωρίζονται με τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 473 / position2: 879
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb