Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα από όσα βγάζουν

Το πάθημα όμως, δεν τους γίνεται μάθηκα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 11, 2022

Τα ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα από όσα βγάζουν
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

Είναι σπάταλα και πάντα κάνουν χαζομάρες με τα λεφτά τους, ξεμένουν και φρικάρουν. Και αντί ενώ έχουν πάθει, να μάθουν, αυτά τα ζώδια δεν δείχνουν να βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να ξοδεύουν περισσότερα λεφτά από όσα κερδίζουν.

Κριός

Έχει την τάση να αναβάλλει τις πληρωμές των χρεών του για τον επόμενο μήνα, κάτι που τον οδηγεί στο να υπερχρεώνεται. Και μιας και δεν πρόκειται να ρίξει την καλοπέραση του για τις υποχρεώσεις του, απλώς γεμίζει με έξοδα και κάνει τα οικονομικά του μαντάρα.

Δίδυμος

Ακολουθεί λίγο το μότο του "μια ζωή την έχουμε", οπότε απλώς σκορπάει τα χρήματα του σε εμπειρίες και πράγματα που θέλει. Επίσης, ξοδεύει λεφτά και για τα αγαπημένα του πρόσωπα, απλά δεν το έχει με την διαχείριση των χρημάτων του και άρα τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδα.

Ζυγός

Ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του, μιας και ψωνίζει συνέχεια και παρά το ότι είναι ήρεμη προσωπικότητα, παίρνει μεγάλα ρίσκα στα οικονομικά του, μιας και πιστεύει ότι για να βγάλεις χρήματα, πρέπει πρώτα να ξοδέψεις.

Τοξότης

Βγάζει λεφτά μόνο για να τα ξοδεύει σε όσα τον εξιτάρουν. Είναι ονειροπόλος και θεωρεί το χρήμα ως ένα μέσα για να περνάει καλά, ακόμα και όταν δεν του μένει μια. Βασικά για τον Τοξότη, αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε μήνα.

Ιχθύς

Η καλύτερη ψυχοθεραπεία του είναι τα ψώνια. Μπορεί πολύ εύκολα να βγει εκτός budget, ενώ λόγω της κυκλοθυμίας του, πολλές φορές κάνει αγορές που δεν βγάζουν κανένα νόημα.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb