ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πρέπει να δεις την έπαυλη της Reese Witherspoon που μόλις πούλησε

Η ηθοποιός μόλις πούλησε την έπαυλή της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πρέπει να δεις την έπαυλη της Reese Witherspoon που μόλις πούλησε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιγότερο από δύο μήνες αφότου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μέρος στην ανοιχτή αγορά με ζητούμενη τιμή 25 εκατομμυρίων δολαρίων, η Reese Witherspoon πούλησε την περιουσία της στο Λος Άντζελες, αν και με έκπτωση 21,5 εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά αυτό είναι ακόμα πολύ περισσότερο από ό,τι πλήρωσε αρχικά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν αγόρασε την έπαυλη Brentwood για κάτι λιγότερο από 16 εκατομμύρια δολάρια. Η Wall Street Journal ανέφερε για πρώτη φορά την ακριβή συμφωνία.

O αγοραστής είναι η Sabrina Merage Naim, μια κληρονόμος της περιουσίας των σνακ Hot Pockets, τα οποία εφευρέθηκαν και διαδόθηκαν από τον πατέρα της Naim, David Merage και τον θείο Paul Merage, τη δεκαετία του 1980. Το Forbes κατέταξε τη φυλή Merage ως την 139η πλουσιότερη οικογένεια της Αμερικής. 

Παραμένει ασαφές εάν η Witherspoon και η οικογένειά της κατέλαβαν ποτέ την ιδιοκτησία του Brentwood - εάν το έκαναν, δεν ήταν για πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι έμεινε άδειο για μήνες πριν ξεκινήσουν οι ανακαινίσεις και η σταρ του "Legally Blonde" έκανε σημαντική δουλειά στο σπίτι. Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέα μαρμάρινα δάπεδα στο φουαγιέ, νέο λευκό ξύλο βελανιδιάς στις σκάλες και στο σαλόνι, νέα κάγκελα από σφυρήλατο σίδερο και μια βιβλιοθήκη που είναι στριμωγμένη σε μια αποπνικτική απόχρωση του μπλε. Ίσως το πιο προφανές είναι ότι η κουζίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως με νέους πέτρινους πάγκους και πολλές, λευκές συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 531 / position2: 978
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb