FITNESS

Tips για εσένα που θέλεις να προετοιμάσεις το κορμί σου για το καλοκαίρι

Απλώς πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Tips για εσένα που θέλεις να προετοιμάσεις το κορμί σου για το καλοκαίρι
Φωτογραφία από τον χρήστη Olya Kobruseva στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, σιγά σιγά τα ρούχα λιγοστεύουν και έρχεται η ώρα για να βγεις στην παραλία. Σε περίπτωση που θέλεις να βρεις τη φόρμα σου για να νιώθεις ακόμα πιο θεά, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε κάποια καθημερινά tips που θα σε βοηθήσουν σε αυτό.

Προπονήσου νωρίς το πρωί

Το πρωί και δεν έχει τόση ζέστη και είναι η καλύτερη ώρα για να κάψεις λίπος. Η πρωινή άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για την αύξηση του μεταβολισμού.

Να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής

Ζήτησε από έναν trainer να σου βγάλει πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο θα γυμνάζει όλο το σώμα. Εστίασε σε κοιλιακούς, γλουτούς και πόδια. Π.χ. οι σανίδες, οι άρσεις ποδιών και οι κοιλιακοί είναι κάποιες από αυτές τις ασκήσεις.

Πρόσεξε την διατροφή σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε βοηθά να ξεφουσκώσεις και να δείχνεις πιο αδύνατη. Προτίμησε τα άπαχα κρέατα, τα φρούτα και τα λαχανικά και θα δεις το αποτέλεσμα που θέλεις αρκετά σύντομα. Μείνε μακριά από αλκοόλ, ζάχαρη και επεξεργασμένα τρόφιμα.

Πιες νερό

Μην ξεχνάς να πίνεις καθημερινά 2,5-3 λίτρα νερού για αποτοξίνωση, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού. Η σωστής ενυδάτωση αποτρέπει την κατακράτηση υγρών και τα ενοχλητικά φουσκώματα.

Κάνε συνέχεια squats

Είναι μια άσκηση που μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή μόνη σου, όπου και αν βρίσκσαι. Έτσι και θα γυμνάσεις τα πόδια του και θα κάνεις τέλειους γλουτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 315 / position2: 827
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb