MAKEUP

Αυτά τα απλά tips θα εμποδίσουν τη μάσκαρά σου που τρέχει

Δες πως θα βελτιώσεις την κατάσταση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά τα απλά tips θα εμποδίσουν τη μάσκαρά σου που τρέχει
@krazacollection

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πως θα κάνεις τη mascara να μην τρέχει;

Ένα από τα αγαπημένα σου καλλυντικά, μπορεί να σε κάνει να έχεις και το αντίθετο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στη μάσκαρα, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου την σύσταση του προϊόντος, αλλά και το εξωτερικό περιβάλλον. Μπορεί να σου κάνει τέλειες βλεφαρίδες, αλλά μετά να αρχίσει να τρέχει και να μουντζουρώνεσαι. 

Μπορεί να συμβαίνει λόγω του ιδρώτα, των αλλεργιών, ή και άλλων παραγόντων. Τότε σίγουρα πρέπει να έχεις μαζί σου νερό micellaire για να μπορέσεις να σώσεις την κατάσταση. 

Γιατί τρέχει η μάσκαρα

Σύμφωνα με την makeup artist, Nikki Wolff, ο λόγος που συμβαίνει αυτό, έχει να κάνει με το έλαιο. Σε ποιο αναφέρεται; Στο έλαιο που παράγει το δέρμα μας, ή τα κρεμώδη προϊόντα που έχουμε εφαρμόσει στα μάτια. Εξαιτίας αυτών, η mascara μεταφέρεται στο δέρμα, ακόμα και όταν είναι τελείως στεγνή, δηλαδή ακόμα και αν την έχεις εφαρμόσει ώρα πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Whit (@areyouwhitneyornot)

Τι να κάνεις για να μην τρέχει 

Ένα tip για να γλιτώσεις από αυτήν την κατάσταση, είναι να αφαιρέσεις το έλαιο από την περιοχή του ματιού. Αυτό μπορεί να γίνει με τα γνωστά blotting papers, που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Με αυτά, μπορείς ταμποναριστά να αφαιρέσεις τη λιπαρότητα. Επίσης, με μια πολύ λεπτή και διάφανη πούδρα, θα έχεις ματ αποτέλεσμα.

Κάτι που θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι και το layering. Δηλαδή, να βάλεις πρώτα ένα primer στις βλεφαρίδες σου και στη συνέχεια την αγαπημένη σου mascara. Τέλος, βάζεις μια στρώση από μια αδιάβροχη μάσκαρα και είσαι έτοιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 29 εβδομάδες
Αυτό συμβαίνει στο σώμα σου όταν πίνεις κολλαγόνο κάθε μέρα
Τι μπορεί να κάνει το νερό κολλαγόνου στον οργανισμό;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb