ΕΞΟΔΟΣ

11 Ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσεις τη θέα στην Ακρόπολη

Οι ταράτσες του κέντρου είναι πολλές, για όλα τα γούστα και φυσικά με απεριόριστη θέα στην Ακρόπολη!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
11 Ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσεις τη θέα στην Ακρόπολη
@ermou18 / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας, αυτός ο έρωτας! Πρωί για πρωινά πλούσια που έχουν τα πάντα. Μεσημέρι για να χαρείς τον ήλιο πίνοντας εξαιρετικές ποικιλίες καφέ. Απόγευμα μαζί με φίλους για early drinks και finger food ή βράδυ για ποτά με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη!

Μια τέτοια βόλτα, σε κάνει να νιώθεις ότι ξεφεύγεις λίγο από τα κλασσικά και συνδέει λίγο παραπάνω με τον πολιτισμό μας. Είναι σπουδαία η αίσθηση να είσαι σε άμεση οπτική επαφή με ένα τόσο παλιό και σπουδαίο μνημείο! Γιαυτό, ελάτε να ανεβούμε στις ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας, να πάρουμε μαζί μας τους φίλους μας, να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις σε φαγητά και κοκτέιλ και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις! 

Παρακάτω 11 δικές μας αγαπημένες ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη! 

Ermou 18 Beyond the Horizon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαλαρή ατμόσφαιρα, χαλίκι και ξύλο κάτω μαζί με boho διακοσμητικές πινελιές στον άνετο χώρο της. Αυτή εδώ η ταράτσα έχει μια ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και είναι μια καταπληκτική επιλογή για όλες τις ώρες. Νωρίς το πρωί θα απολαύσεις την ηρεμία της, το μεσημέρι θα βρεις πολλές επιλογές για να γευματίσεις και το ηλιοβασίλεμα θα δεις καταπληκτικά χρώματα! 

Ερμού 18, Αθήνα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ermou 18 Beyond the Horizon (@ermou18)


360° Cocktail Bar

Ανεμπόδιστη θέα και εδώ και μάλιστα 360 μοίρες! Ακριβώς στην πλατεία Μοναστηρακίου και με αρκετά τραπέζια που ναι μεν γεμίζουν συνεχώς άλλα εύκολα βρίσκεις. Το μέρος αυτό, εκτός από την καταπληκτική θέα που μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου έχει και αρκετά cocktails για να σε κρατήσει περισσότερη ώρα ...στα δίχτυα του! Πιες και καφέ και cocktail, απόλαυσε τη θέα από αυτή την καταπληκτική ταράτσα και άσε το χρόνο να σταματάει για λίγο! 

Ηφαίστου 2, Αθήνα 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 360 Cocktailbar Restaurant (@360cocktailbar)


Attic Urban Rooftop

Για να φτάσεις εδώ θα περάσεις από μια μικρή στοά με παλιατζίδικα και τίποτα δε θα σε κάνει να φανταστείς, την ομορφιά της ταράτσας! Μια ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη και μια κούνια για την ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο κρατώντας έναν καφέ ή ένα δροσερό ποτό! Ένα μέρος που θα σε κάνει να το αγαπήσεις αμέσως τόσο για τον ξεχωριστό χώρο του αλλά και για το υποδειγματικό service του! 

Ερμού 86, Αθήνα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Attic Urban Rooftop (@attic_urbanrooftop)


Α For Athens

Από τις πιο παλιές ταράτσες της Αθήνας και ίσως μια από αυτές που μας έβαλε στην κουλτούρα να πηγαίνουμε σε ταράτσες ξενοδοχείων. Μια καταπληκτική θέα την Ακρόπολη και στην Πλατεία Μοναστηρακίου, ένα κατάλογος που έχει πολλά καλούδια για όλες τις ώρες τις ημέρας και μια πολύ καλή επιλογή για όταν θες να βάλεις το νου σου να ταξιδέψει για λίγο! 

Μιαούλη 2, Αθήνα 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A for Athens Cocktail Bar (@aforathensbar)

Anglais Athens

Πολύχρωμα vibes και χαλαρή ατμόσφαιρα σε μια από τις ταράτσες της Αθήνας που αγαπάμε να πηγαίναμε συνέχεια. Είναι λιγότερο τουριστική και εδώ συχνάζουν κυρίως locals, έχει αρκετά πράγματα να παραγγείλεις εκτός από καφέ και είναι και ένα μέρος που προφέρει μια καθηλωτική θέα στον ιερό βράχο και όχι μόνο! Επίσης, οι vintage style καρέκλες του είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις και ωραίες φωτογραφίες για το instagram σου! 

Κηρυκείου 6, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anglais Athens (@anglaisathens)


Couleur Locale

Ένα ακόμα μέρος που θα αγαπήσεις για την ξεχωριστή θεά του. Και εδώ η κατάσταση για να βρεις την είσοδο είναι λίγο speakeasy αφού θα χρειαστεί να το ψάξεις λίγο. Εδώ μαζί με τον καφέ σου θα βρεις και τέλειες επιλογές για brunch και finger food ανάλογα την ώρα που θα πας. Σημείωσε και αυτήν την ταράτσα της Αθήνας και βάλτην στο πρόγραμμα για τις επόμενες urban βόλτες σου! 

Νορμανού 3, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Couleur Locale Athens (@couleurlocaleathens)

Λουκούμι

Παλιό και αγαπημένο μέρος που μας έχει χαρίσει επικές βραδιές με ποτά στα χέρια και καταπληκτικά πρωινά με καφέ και κους- κους! Το Λουκούμι είναι ένα παλιό μαγαζί με θέα στην Ακρόπολη και με ατμόσφαιρα φιλική και χαλαρή. Είναι το μέρος που δώσαμε τα πρώτα μας ερωτικά ραντεβού και είναι το μέρος που ερωτευτήκαμε ξανά και ξανά την πόλη! 

Πλ. Αβησσυνίας 3, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BnB Travellers (@bnbtravellers)

Ολυμπιάς

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας που σιγά σιγά αλλάζει την Αθηνάς και την κάνει λίγο πιο ζωντανή. Στην οδό 57, σχεδόν απέναντι από τη Βαρβάκειο θα βρεις μια μικρή στοά γεμάτη με φυτά. Κάπου εκεί μέσα, θα βρεις ένα ασανσέρ που θα σε ανεβάσει στον 6ο όροφο. Μια τεράστια ταράτσα με εξαιρετική θεά σε περιμένει για στιγμές γεμάτες με ήλιο, καφέ, σπιτικά γλυκά και υποδειγματική εξυπηρέτηση. 

Αθηνάς 57, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympias, The Rooftop Bar (@olympias_athens)


MS Roof Garden

Ακρόπολη στο πιάτο, γρήγορο σέρβις, πολλά τραπέζια για να έχεις επιλογές που θα κάτσεις και αρκετές επιλογές σε καφέ, φαγητό, γλυκό και ποτό! Ανεβείτε σε αυτήν την Αθηναϊκή ταράτσα με θέα την Ακρόπολη και είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε την Αθήνα ξανά και ξανά! 

Aθηνάς 1 & Ερμού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoan Georgiev (@antoan.g)


Retire 

Σε αυτό το μέρος σου προτείνουμε να μην έρθεις για τον καφέ, αλλά για το Cocktail Bar με τα perfect serves που επιμελείται η ομάδα του πολυβραβευμένου The Clumsies. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με καταπληκτικά burgers και αλλά επιλεγμένα πιάτα. Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στην ταράτσα του Ergon House με θέα στην Ακρόπολη! Τι άλλο θες για αυτές τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βραδιές! 

Μητροπόλεως 23, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Retiré at ERGON House Athens (@retire.athens)


La Gitana Athens

Αυτή εδώ είναι η πιο boho ταράτσα της Αθήνας και το λέμε με σιγουριά! Με το που ανέβεις εδώ θα δεις ένα σωρό ανατολίτικα vibes που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι κάπου εξωτικά! Φυσικά, είσαι στο κέντρο της Αθήνας και αυτό το μαρτυράει η καταπληκτική θέα της Ακρόπολης από το σημείο. Γευστικά cocktails, δυνατές μουσικές, χαμόγελα και ωραία ατμόσφαιρα. Ο,τι πρέπει για συναντήσεις φίλους μετά τη δουλειά. 

Μαρκ. Μουσούρου 1, Αθήνα 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
20 / position1: 268 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb