ΤΑΙΝΙΕΣ

O Γουίλ Σμιθ «έφαγε άκυρο» από δύο ακόμα ταινίες

Τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται πιο δυσοίωνα σχετικά με τις προοπτικές του Σμιθ...
Από το NEWSROOM
O Γουίλ Σμιθ «έφαγε άκυρο» από δύο ακόμα ταινίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χαστούκι που έδωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στον Κρις Ροκ, έχει σοβαρές συνέπειες στην καριέρα του

Μπορεί η συζήτηση για το περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των Όσκαρ να έχει κοπάσει, η συγκεκριμένη όμως κίνηση συνεχίζει να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην καριέρα του Σμιθ.

Ο 53χρονος ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αστείο του Κρις Ροκ για τη γυναίκα του, όμως ο κόσμος θα αργήσει να τον ξαναδεί στα βραβεία, αφού η Ακαδημία του απαγόρευσε την είσοδο για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Επιπλέον, οι πληροφορίες που ακολούθησαν αμέσως μετά ανέφεραν ότι το «Bad Boys for Life» έχει «μπει στον πάγο», ενώ η κωμωδία δράσης του Netflix, «Fast and Loose», σταμάτησε την παραγωγή.

Τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται πιο δυσοίωνα σχετικά με τις προοπτικές του Σμιθ, αφού ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «έφαγε άκυρο», από δύο ακόμα ταινίες, στις οποίες θα πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με το Bloomberg , η τελευταία σειρά του ηθοποιού στο National Geographic με τίτλο «Pole to Pole», έχει καθυστερήσει και πιθανώς θα ακυρωθεί, ενώ το Netflix «τιμωρεί» ακόμη μια φορά τον Γουίλ Σμιθ και βάζει στο... συρτάρι, το σίκουελ της ταινίας «Bright».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η επαγγελματική ζωή του Σμιθ αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα και το χτύπημα στον Ροκ, συνεχίζει να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 349 / position2: 1446
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb