BED TALK

Και όμως, αυτό το στοιχείο επηρεάζει τον οpγασμό σου

Το στοιχείο που μπορεί να μην σκέφτηκες ποτέ ότι τελικά σε χαλάει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Και όμως, αυτό το στοιχείο επηρεάζει τον οpγασμό σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Ketut Subiyanto στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο για να ευχαριστιέται στο σeξ και να έρχεται σε οpγασμό και είναι κάτι που μοιράζεται με τον σύντροφο της για να ικανοποιηθεί σωστά. Υπάρχουν όμως κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον γυναικείο οpγασμό.

Σχετική έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε φοιτήτριες που είχαν σταθερή σχέση, θέλησε να αποκαλύψει κατά πόσο η ένταση του οpγασμού, η συχνότητα και η εpωτική ικανοποίηση καθορίζονται από την επιλογή συντρόφου.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Albany διαπίστωσαν ότι η ικανοποίηση έχει να κάνει με το πρώτα με το χιούμορ και μετά με την τεχνική.

Χωρίς να μειώνεται η σημασία παραγόντων όπως η ελκυστικότητα του συντρόφου, καθώς και η συχνότητα των εpωτικών επαφών στο βαθμό της ικανοποίησης των γυναικών από τις εpωτικές επαφές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας παράγοντας που επηρέαζε τη συχνότητα των επαφών, συνεπώς και των οpγασμών, ήταν η αίσθηση του χιούμορ του άντρα! Μαζί με το χιούμορ ή αποφασιστικότητα και η ευφυΐα αποτελούσαν δυο ακόμη θετικούς δείκτες όσον αφορά το πόσο ελκυστικός και επιθυμητός ήταν για την σύντροφό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το χιούμορ αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή και καθοριστικό παράγοντα του ερωτικού παιχνιδιού. Οι άνδρες που κάνουν τις γυναίκες να γελούν θεωρούνται ελκυστικοί, βιώνουν λιγότερες απορρίψεις και όπως φαίνεται τις ικανοποιούν παράλληλα σε πολλά επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 498 / position2: 1141
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb