ENTERTAINMENT

Το Squid Game ήταν συγκλονιστικό, αλλά ο δημιουργός του σχεδιάζει κάτι ακόμα πιο δυνατό

Tι έρχεται το επόμενο διάστημα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το Squid Game ήταν συγκλονιστικό, αλλά ο δημιουργός του σχεδιάζει κάτι ακόμα πιο δυνατό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο δημιουργός του «Squid Game» Hwang Dong-hyuk εργάζεται πάνω σε κάτι πολύ πιο άγριο για το επόμενο πρότζεκτ του.

Ο Νοτιοκορεάτης δημιουργός, εργάζεται σε μια ταινία με τίτλο «Killing Old People Club» ή «K.O. Club», βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα που έγραψε ο Umberto Eco, σύμφωνα με το Variety.

Και αν νομίζατε ότι ήταν φρικτό να βλέπετε ανθρώπους να πυροβολούνται από μια γιγάντια κούκλα animatronic στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του στο Netflix, απλά περιμένετε να δειτε τα χειρότερα.

«Θα είναι πιο βίαιο από το «Squid Game»», δήλωσε ο Dong-hyuk κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης MIPTV στη Γαλλία πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αναπτύξει ένα πρώτο draft 25 σελίδων για την ταινία, η οποία αναμένει ότι θα είναι «άλλη μια αμφιλεγόμενη ταινία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από το άλλο προγραμματισμένο έργο του, μια δεύτερη σεζόν του "Squid Game" επιβεβαιώθηκε τον Νοέμβριο από τον Dong-hyuk, αν και δεν έχει οριστεί χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή.

«Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Οπότε σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνεις άλλη επιλογή!». είπε στο Associated Press το περασμένο φθινόπωρο.

«Αλλά θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή», είπε σε συνέντευξή του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 332 / position2: 805
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb