SKIN CARE

Πως να καθαρίζεις το πρόσωπό σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας

Απλά βήματα που θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θες
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πως να καθαρίζεις το πρόσωπό σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας
@baiebotanique

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς να κάνεις ένα home spa και να καθαρίσεις το πρόσωπό σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας.

Υπάρχει η δυνατότητα με κάποια απλά βήματα, να καθαρίζεις το πρόσωπό σου το βράδυ στο σπίτι ακόμα καλύτερο. Αν είσαι λάτρης του skincare, είμαστε σίγουρες ότι θα σε ενδιαφέρουν.

Πρόκειται για την ώρα χαλάρωσης, που αφιερώνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Ωστόσο, ο σωστός καθαρισμός από τους ρύπους της ημέρας, τα υπολείμματα αντηλιακού και μακιγιάζ, σε βοηθά να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου πιο καθαρή.  Επιπλέον, με τον σωστό καθαρισμό παραμένει και νεανική. Υπάρχουν κάποια βήματα για να κάνεις πιο επαγγελματικό καθαρισμό και είναι πολύ απλά.

Τα βήματα για έναν καθαρισμό προσώπου σαν επαγγελματίας:

Νερό Micellaire

To πρώτο βήμα για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου είναι το νερό micellaire. Το χρησιμοποιούν και οι αισθητικοί και δερματολόγοι πριν από τις θεραπείες.

Garnier Micellaire Cleansing Water 3 in 1

Βρες το εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Cleansing Gel

Στη συνέχεια, ένα καλό cleansing gel ακόμα και για ευαίσθητη επιδερμίδα, θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις ο,τι έχει συγκεντρωθεί στο πρόσωπό σου, καθώς και το μακιγιάζ. Πρόσεξε αν το προϊόν που επιλέγεις είναι κατάλληλο για τα μάτια ή όχι.

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel

Βρες το εδώ 

Gadget καθαρισμού

Αν θέλεις πραγματικά να αναβαθμίσεις τον καθαρισμό προσώπου, τότε ένα καλό gadget θα σου είναι χρήσιμο. Το νέο FOREO LUNA 3 Plus, μόλις βγήκε στην αγορά και διατίθεται σε εκδόσεις για κανονικό και ευαίσθητο δέρμα. Με αυτό μπορείς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου, αφού βάλεις το cleansing gel. Διαλύει το σμήγμα, τα υπολείμματα μακιγιάζ αλλά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

FOREO LUNA™ 3 Plus

Βρες το εδώ 

Απολέπιση

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσεις κάποια συσκευή καθαρισμού, μπορείς να κάνεις απολέπιση με ήπιο gel, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.

Apivita Face Scrub Apricot Gel ήπιας απολέπισης

Βρες το εδώ 

Μάσκα προσώπου

Η ενυδάτωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με μια θρεπτική μάσκα προσώπου. Είτε επιλέξεις sheet mask, είτε μάσκα σε βαζάκι, θα δεις διαφορά στην λάμψη της επιδερμίδας σου.

Korres Hydra Biome Probiotic Superdose Face Mask

Βρες το εδώ 

Ενυδάτωση

Το τελευταίο βήμα, είναι η ενυδάτωση. Επίλεξε μια κρέμα ματιών που θα σε βοηθήσει με το πρήξιμο στα μάτια και τους μαύρους κύκλους και μια ενυδατική προσώπου που θα απορροφηθεί άμεσα και θα κάνει πιο λαμπερό το δέρμα σου.

Origins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff

Βρες το εδώ 

Clinique Moisture Surge Intense 72- hour lipid replenishing hydrator

Βρες το εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
12 / position1: 282 / position2: 1455
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb