Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Ζώδια του μήνα: Μάρτιος

Τι μας περιμένει αυτό το μήνα;

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 01, 2022

Ζώδια του μήνα: Μάρτιος
Φωτογραφία από τον χρήστη José Luis Photographer στο Pexels

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα όσα νιώθετε, πριν να τολμήσετε να πείτε μεγάλες κουβέντες. Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει, αλλά σαν γνήσιος Κριός τη θέλετε την αναμπουμπούλα σας! Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όταν μπει η άνοιξη που είναι και η σεζόν σας θα νιώσετε πιο δημιουργικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας με το άλλο σας μισό, ή τους φίλους σας. Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας για να αναδιοργανωθείτε στους χρόνους σας. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται, ενώ θα χρειαστείτε ενέργεια δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό. Καμιά φορά τα θέλετε όλα! Έχετε μια ανάγκη για αμέτρητη τρυφερότητα όπως πάντα, είναι στη φύση σας. Έχετε καιρό ακόμα, αλλά σιγά σιγά βγείτε από τη χειμερία νάρκη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν που σας στοιχειώνει. Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας και την αμέριστη συγκέντρωση για να τα καταφέρετε... Και μετά έρχεται ο ήλιος!  Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά... σας περάσει!

ΛΕΩΝ

Θα απολαύσετε κάθε είδους homemade φαγητά και ψυχαγωγία με άτομα που αγαπάτε, θα λάμψετε σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη όταν χορεύει με τις κλακέτες της και θα έχετε διαβολεμένα κέφια! Προσέξτε μόνο μήπως τελικά βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συνθήκη που δε διάλεξατε. Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος φίλος ή και πρώην, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει κατακόκκινη για όλα τα Παρθενάκια. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η διατροφή πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια. Γενικώς όλα μπόμπα αυτό το μήνα, και ετοιμαστείτε για μια μικρή ατυχία τον Απρίλιο, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικότητα, τσεκ, πάθος, τσεκ, αυτοπεποίθηση, τσεκ, και ένας απίστευτος  ερωτισμός που θα φτιάξει την ψυχολογία σας! Επίσης, χρήματα και νομικές υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, επιτέλους πάνε περίφημα! Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. 

ΖΥΓΟΣ

Μαντέψτε- τα άστρα θα φέρουν και έναν σύντροφο στο διάβα σας. Μια έχετε αποφασίσει για κάποια πράγματα, μια τα παρατάτε όλα με την πρώτη ευκαιρία και με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας. Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, πριν κάποιος να πληγωθεί. Κρίση στις συνεργασίες και τις φιλίες, διακοπή μιας συνεργασίας ή μια νέα συνεργασία, σταθερή που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε οι αγαπημένοι των άστρων για αυτό το μήνα και πάνω στην καθημερινότητα σας θα δείτε θετικές αλλαγές. Αν ψάχνετε ταίρι τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες! Τα οικονομικά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους. Μια εποχή που με τα άστρα, να σας δίνουν όλη την δυναμική τους, εσείς δεν θα έχετε δικαιολογίες, για να μην πετύχετε όλα αυτά που σκέφτεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν δεν μας παίρνουν τηλέφωνο σημαίνει ότι δεν θέλουν, όταν έχουμε να δουμε καιρό κάποιον είναι επειδή δεν θέλει να μας δει, και τα likes στο Facebook δεν μετρούν. Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν! Πολλές καλές προοπτικές για εργασία και ερωτικές σχέσεις και μάλιστα κάποιοι από εσάς θα δεχτούν προτάσεις - είτε γάμου, είτε εργασιακές!  

ΙΧΘΕΙΣ

Στα οικονομικά, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και κάντε κινήσεις μελετημένες. . Θα πάρετε πολλά μαθήματα για τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να γκρεμίσετε οτιδήποτε ημιτελές και να το ξαναχτίσετε.Κάντε μια βουτιά στο μέλλον και θα δείτε πως τα νερά είναι θολά - οπότε κολυμπήστε λίγο ακόμα πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb