ΣΧΕΣΕΙΣ

Mια ειδικός σχέσεων αποκαλύπτει γιατί είναι ΟΚ... να βαριέσαι μέσα στη σχέση

«Η σχέση σας δεν είναι τσίρκο, δεν υπάρχει στη ζωή σου για να σε ψυχαγωγεί αλλά ούτε εσύ τον άλλον».
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mια ειδικός σχέσεων αποκαλύπτει γιατί είναι ΟΚ... να βαριέσαι μέσα στη σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να είσαι σε μια σχέση μπορεί μερικές φορές να είναι σκληρή δουλειά και υπάρχουν πολλά σημάδια που σηματοδοτούν το τέλος της.

Όμως, σύμφωνα με μια ειδικό, ορισμένα πράγματα που οι άνθρωποι συχνά βλέπουν ως red flags είναι μόνο κομμάτια μιας σχέσης, και απολύτως φυσιολογικά!

Η διάσημη ειδικός σχέσεων και σταρ στο TikTok, Rachel DeAlto, δίνει συμβουλές καθημερινά ενώ ένα βίντεό της συγκέντρωσε περισσότερες από 1,1 εκατομμύρια προβολές.

«Η σχέση σας δεν είναι τσίρκο, δεν υπάρχει στη ζωή σου για να σε ψυχαγωγεί αλλά ούτε εσύ τον άλλον» λέει για κάθε φορά που βαριέσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν πειράζει να έχεις βαρετές στιγμές, είναι εντάξει να έχεις βαρετά τηλεφωνήματα ή συνομιλίες – είναι εντάξει να βαριέσαι μερικές φορές».

Σε αντίθεση με την κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο άλλος σας δεν ενδιαφέρεται πλέον για εσάς ή τον δεσμό που μοιράζεστε, η Rachel τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση είναι «κακή ή τελείωσε».

«Και κάτι ακόμη, είναι επίσης εντάξει να έχεις ένα τρενάκι συναισθημάτων – κάποιες μέρες είσαι πραγματικά σε αυτό, κάποιες μέρες όχι. Δεν θα νιώθεις πάντα το ίδιο», είπε, προσθέτοντας ότι είναι και άλλοι παράγοντες εκτός της σχέσης, για παράδειγμα, το άγχος στη δουλειά, που θα επηρεάσουν τα συναισθήματα και τη διάθεση και των δυο σας».

@racheldealto Let’s normalize these in #relationships #relationshipexpert #relationshiptips #relationshipadvice ♬ Believe Me - Navos
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 288 / position2: 596
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb