ΟΔΗΓΟΣ SELF LOVE: ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ SKIN CARE

Valentine`s Day: 4 self care tips για να περάσεις τέλεια

Πως θα περάσεις ωραία με τον εαυτό σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Valentine`s Day: 4 self care tips για να περάσεις τέλεια
@anothercoolmoodboard

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι Valentine's Day και την περνάς μόνη; Κανένα πρόβλημα, θα περάσεις τέλεια και με τον εαυτό σου. 

Τι κι αν δεν έχεις ταίρι, ή βρίσκεται κάπου μακριά; Γιατί να μην γιορτάσεις μόνη σου; Αντί να σκέφτεσαι ότι όλοι είναι ζευγάρια έξω και εσύ μόνη, δες το αλλιώς. Έχεις πραγματικά την ευκαιρία να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο και την αγάπη που του αξίζει πραγματικά. 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσεις ένα ραντεβού με τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις τα 4 tips μας:

Log off

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, το πιο σημαντικό είναι να έχεις ηρεμία και να χαλαρώσεις. Όσο κι αν θέλεις να σκρολάρεις στα social media, προσπάθησε να αφήσεις το κινητό σου στην άκρη. Βάλε μουσική, πάρε το αγαπημένο σου βιβλίο, ή ακόμα μπορείς και να χορέψεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janeesha - Doodle Artist ✏👩‍🎨 (@emotionspersonalised)

Pampering

Είναι η ιδανική μέρα για να κλείσεις ραντεβού για μασάζ ή κάποια θεραπεία προσώπου. Αν θεωρείς συνεχώς ότι δεν έχεις χρόνο για κάτι τέτοιο, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει με ένα μασάζ σώματος. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις μια θεραπεία ενυδάτωσης και να έχεις και glowy επιδερμίδα. Θα μας ευχαριστείς μετά.

Beauty Day

Στο πλαίσιο του προηγούμενου, αν δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι, μπορείς και μόνη σου να κάνεις τα beauté σου. Κάνε ένα αφρόλουτρο, βάλε μάσκα προσώπου, χρησιμοποίησε το jade roller σου για face massage και θα φτιάξει η διάθεσή σου. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Spataro (@modernmamamindset)

Out and about

Για να πάρεις λίγο καθαρό αέρα μπορείς να βγεις βόλτα να περπατήσεις σε μια γειτονιά που αγαπάς, να πάρεις έναν καφέ ή ποτό στο χέρι, να αγοράσεις λουλούδια στον εαυτό σου. Μπορείς να πας για ψώνια και να δοκιμάσεις τα νέα trends. Ακόμα, μπορείς να κάνεις κάποια δραστηριότητα όπως γυμναστική στο πάρκο ή ο,τι σου αρέσει. Το stress που έχεις μέσα στην ημέρα, θα καλυτερεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 377 / position2: 530
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb