BETTER LIFE

Πώς θα επιβιώσω μετά από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου;

Κάπου εδώ, ας συμφωνήσουμε σε κάτι: Να σταματήσουμε να φοβόμαστε τον πόνο.
Νικόλας Ουρανός
Πώς θα επιβιώσω μετά από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι είμαστε συλλέκτες πόνου. Η διαφορά θα γίνει όταν κατανοήσουμε πως ο όποιος πόνος μπορεί τελικά να γίνει η δύναμή μας και η πύλη της αυριανής μας σοφίας.

Τα θαύματα θέλουν να τα πιστεύουμε και να δουλεύουμε για αυτά. Να θυμάσαι, ότι το κάθε θαύμα είναι το αποτέλεσμα της δικής σου δέσμευσης για δράση και αποτελείται από γνώση, πίστη και αγάπη.

Όπως καταλαβαίνεις, το «Τώρα» είναι το κλειδί για όλα όσα θες και ονειρεύεσαι. Όταν μάθεις να δίνεις στο «Τώρα» την σημασία και την ενέργεια που του αξίζει, όλα «μαγικά», θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Σκέψου, πόσο υπέροχο θα ήταν το κάθε μας «Τώρα» να είναι πλημμυρισμένο από μικρά και μεγάλα θαύματα! 

Θα σου πω και κάτι λαϊκά, που συνηθίζω να λέω στους μαθητές μου αλλά είμαι σίγουρος πώς θα νιώσεις το νόημα. Ίσως την έχεις πάθει πολλές φορές: «Αν δεν δράσεις, θα… βράσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης να έχεις κατά νου, «Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν και όλοι οι σωτήρες ζητούν επιτόκια. Μόνο εσύ κρατάς το κλειδί. Κάθε σου απόφαση, κάθε σου επιλογή είναι καθοριστική».

Πρόσφατα βίωσα και εγώ μια μεγάλη αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Τότε ένιωσα πώς είναι κάποιος να εμφανίζεται από το πουθενά στην ζωή σου και να σε υποστηρίζει με μια καλή κουβέντα, μια ενθάρρυνση, μια ιδέα που εσύ λόγω της κατάστασης δεν σκέφτηκες.

Είμαι ευγνώμων ειλικρινά για όσους με στήριξαν και με στηρίζουν στο στάδιο αυτό της εξελικτικής μου πορείας. Για αυτό και θέλω -περισσότερο- από ποτέ να στηρίξω και εγώ με την σειρά μου όποιον από εσάς χρειάζεται στήριξη στον δικό του δρόμο.
Καλώ λοιπόν όποιον το επιλέξει και το χρειάζεται περισσότερο, να επικοινωνήσει μαζί μου. Δηλαδή όποιος πονάει περισσότερο. Αυτό συμβαίνει τις πιο πολλές φορές. Αν δεν φτάσουμε σε τέλμα, δεν παίρνουμε απόφαση να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και να τα αλλάξουμε όλα στην ζωή μας!

Υπερβάσεις, νίκες, συγχρονικότητες, λύτρωση, αλλαγές επιπέδου, προαγωγές -ανθρώπινες αλλά και θεϊκές. Όλα αυτά είναι θαύματα που όταν έρθουν θα σε γεμίσουν την ποθητή ευτυχία. Τα θαύματα όμως είναι ότι ο μόνος δρόμος του αληθινού θαύματος είναι συνυφασμένος με τα αποτελέσματα που εμείς παράγουμε.

Πώς όμως παράγουμε αληθινά και διαρκή αποτελέσματα; Η απάντηση είναι η εξής: Με σταθερή δουλειά με δάσκαλο, ο οποίος θα είναι σύμμαχος και υποστηρικτής σου σε όσα θες να πετύχεις, που θα σε επαναφέρει όταν βγαίνεις από τον δρόμο που μαζί θα ορίσετε. Χρειάζεται βέβαια δέσμευση, συνέπεια και ανάληψη ευθύνης από πλευράς σου. Να μπεις για τα καλά στην δράση με εφαρμογή νέας γνώσης και επενδύοντας σε χρόνο, χρήμα και ενέργεια στην μοναδική επένδυση που έχει πάντα κέρδος: ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. στον εαυτό μας.

Θέλεις να αναγνωρίζεις και να ελέγχεις καλύτερα τα συναισθήματά σου;
Θέλεις να μπορείς να κάνεις πάντα το καλύτερό σου, επικοινωνώντας την αλήθεια σου σε όλους και σε όλα, χωρίς τύψεις, ενοχές και πισωγυρίσματα; Θέλεις να απελευθερωθείς από επαναλαμβανόμενα μοτίβα και την αίσθηση ότι όλα στη ζωή σου γίνονται ξανά και ξανά και μάλιστα με χειρότερο σενάριο κάθε φορά;
Θέλεις να σταματήσεις οριστικά να αναμασάς και να τσαλαβουτάς στο παρελθόν, ξεκινώντας να αντλείς μόνο τα μαθήματα από αυτό; Θέλεις να οριοθετήσεις τον θυμό και τον φόβο σου ανοίγοντας την πόρτα στην αγάπη για τον εαυτό σου που είναι το κλειδί για την αγάπη των άλλων;
Θέλεις να έχεις λιγότερη αγωνία και ανασφάλεια για το τι θα συμβεί παρακάτω; Θέλεις να γίνεις άνθρωπος της δράσης παρά της ατέρμονης και παραλυτικής σκέψης;

Κάπου εδώ, ας συμφωνήσουμε σε κάτι: Να σταματήσουμε να φοβόμαστε τον πόνο.
Sorry, αλλά δεν γίνεται αλλιώς... Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος/η. Όλοι είμαστε συλλέκτες πόνου. Κάποιες φορές μάλιστα τον δημιουργούμε μόνοι μας τον πόνο χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Η διαφορά θα γίνει όταν κατανοήσουμε πως ο όποιος πόνος μπορεί τελικά να γίνει η δύναμή μας και η πύλη της αυριανής μας σοφίας.

Ο σημερινός μας πόνος μπορεί να γίνει το σκαλοπάτι της εξέλιξής μας, μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο της γνώσης και της σοφίας που θα επιλέγουμε συνειδητά πια να τον αποφύγουμε και να μην τον χρειαζόμαστε σαν μέσο εξέλιξης.

Η δική μου συμβολή στην πορεία σου για να γίνεις η ανώτερη και καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με τη μορφή των 1:1 προσωπικών συνεδριών ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -50% ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ που θα επικοινωνήσουν μαζί μου και θα δεσμευτούν να πετύχουμε ΜΑΖΙ όλα όσα θα τους οδηγήσουν στην ΕΥΤΥΧΙΑ.
Υπόσχομαι μαζί, να πιστέψουμε στα θαύματα <3

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Life and Relationship Coach, Motivational Speaker και συν-συγγραφέας των #1 bestsellers «Αγάπη Τώρα», «ΕυΖην Τώρα», «Ξαφνικά Τώρα», «Γυναίκα ΤΩΡΑ!»
Δωρεάν Επικοινωνία με τον Νικόλα στο: www.calendly.com/nikolasouranos/30min

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
10 / position1: 360 / position2: 850
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb