COZY AT HOME ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το νέο trend στη διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή

Τι είναι το Dark cottagecore
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το νέο trend στη διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν δύο εποχές που να είναι όμοιες στον κόσμο της διακόσμησης και καθώς περνάει κάθε σεζόν, όλο και περισσότερες τάσεις στο στυλ κυκλοφορούν και αλλάζουν!

Ωστόσο, μια από τις πιο πρόσφατες τάσεις στο design και τη διακόσμηση φαίνεται να είναι διαχρονική. Αυτή η τάση είναι το dark cottagecore, το οποίο δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη γιατί το cottagecore έχει καταλάβει το διαδίκτυο εδώ και μερικά χρόνια.

Το Cottagecore είναι ένα αισθητικό στυλ, αλλά τελικά υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να διακοσμείτε με αυτόν τον τρόπο ή να ντύνεστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αισθητική του cottagecore ξεκινά από τα παραμύθια, τα οποία είναι τυπικά ριζωμένα στη φύση. Ως εκ τούτου, τα ρούχα σε αυτήν την αισθητική συχνά είναι τα φλοράλ φορέματα και άλλα αντίστοιχα. Στη συνέχεια, οι επιλογές διακόσμησης, που σε αυτό θα εστιάσουμε, περιλαμβάνουν ένα σωρό μικρές λεπτομέρειες που δίνουν αυτόν τον χειμωνιάτικο χαρακτήρα που αγαπάμε - ξύλο, διακοσμητικά που θυμίζουν δάσος, σαλέ, καλύβα στα χιόνια, φυτά και πολλά άλλα.

Φέτος, όμως, το σκοτεινό cottagecore αναδεικνύεται ως δημοφιλής τάση διακόσμησης και ρούχων.

H dark cottagecore αισθητική κρατά τα σκούρα χρώματα ενός χώρου και διώχνει τα ανοιχτά.

Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αποξηραμένα φυτά, σκούρα βάζα με κλαδιά δέντρων, κεριά, ξύλινα διακοσμητικά και σκούρα μαξιλάρια στο σαλόνι ή σκούρες κουρτίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 426 / position2: 903
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb