TRENDS

Όλες οι fashion cozy τάσεις του 2022 που πρέπει να ξέρεις

Tα trends του 2022 για το χειμώνα θέλουν χρώμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όλες οι fashion cozy τάσεις του 2022 που πρέπει να ξέρεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια εποχή που δεν υπήρχαν πολλά για να χαρούμε, τα ρούχα του 2020 ήταν κυρίως βολικά. Το 2021 ξανοιχτήκαμε λίγο παραπάνω και φορέσαμε ρούχα πιο υπέροχα, ευφάνταστα και γιορταστικά. Το 2022 γινόμαστε πιο χρωματιστές!

Το ντύσιμο έγινε μια πανάκεια που τονώνει τη διάθεση, που θύμιζε στους ανθρώπους τις χαρούμενες δυνατότητες της μόδας. Και αν κρίνουμε από την επικράτηση των ζωηρών τάσεων του χειμώνα, τα μαξιμαλιστικά ρούχα θα είναι αναμφισβήτητα ο κανόνας και το 2022. Πάμε να δούμε τα βασικά του χειμώνα που θα μας φτάσει ως τον Απρίλιο - τότε, θα σου πούμε τα νεότερα. 

The Maximalist Art Of Layering

Ο Colin LoCascio, σχεδιαστής μόδας, συμβουλεύει να γίνετε δημιουργικοί με το layering το χειμώνα και λέει ότι υπάρχουν δύο μεθοδολογίες: «Απλώς το κάνεις φορώντας διαφορετικές υφές και αναμειγνύοντας χρώματα και μοτίβα», η μία επιλογή, «ή ομαδοποιείς μοτίβα και χρώματα με παρόμοιες αποχρώσεις και στη συνέχεια τα φοράς μαζί, έτσι ώστε όλα τα χρώματα να ζουν στην ίδια οικογένεια». Διαλέγεις και παίρνεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colin LoCascio (@colinlocascio)

Όγκος και χρώμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα φουσκωτά πολύχρωμα μπουφάν είναι extra και διασκεδαστικά. Νομίζω ότι μπορείτε να το φορέσετε με ένα αθλητικό παντελόνι από κάτω σε ήπιους τόνους ή μπορείτε να προσθέσετε χρώματα για να το κάνετε ακόμα πιο μαξιμαλιστικό», λέει ο LoCascio. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PHLEMUNS (@phlemuns)

Πλεκτά, πλεκτά, πλεκτά

Όπως πιθανότατα σας υπενθύμισε η μαμά σας πολλές φορές, χάνετε πολλή από τη θερμότητα του σώματός σας μέσω του κεφαλιού σας. Άρα ένα πλεκτό σκουφάκι σε έντονο χρώμα θα παγιδεύσει τη ζεστασιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Γιατί όχι, να δοκιμάσετε μια μπαλακλάβα ή ένα μπονέ που θα περιβάλλουν ολόκληρο το κεφάλι σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᕙ༼*◕_◕*༽ ♥ ʟɪɴᴅsᴀʏ ᴠʀᴄᴋᴏᴠɴɪᴋ (@linmick)

Φορέματα με μποτάκια και καλσόν

Η Autumn Adeigbo, σχεδιάστρια, λέει πως τα ζωηρά φορέματα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εισάγετε την ευτυχία στην γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάστε με καλσόν και μη φοβηθείτε να παίξετε με τα κοσμήματά σας."Μίνι χρυσές αλυσίδες με ένα κλασικό ζευγάρι μεγάλους χρυσούς κρίκους ή χοντροκομμένα βραχιόλια με αλυσίδα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 587 / position2: 3083
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb