Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Αυτό το εύκολο hack στο iPhone κάνει την μπαταρία σας να διαρκεί ακόμα περισσότερο

Τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 04, 2022

Αυτό το εύκολο hack στο iPhone κάνει την μπαταρία σας να διαρκεί ακόμα περισσότερο

Οι εφαρμογές είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές... αποστράγγισης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Το ξέρετε!

Ένας από τους λόγους για αυτό είναι επειδή ορισμένες συνεχίζουν να λειτουργούν στο παρασκήνιο ακόμα και όταν δεν τους χρησιμοποιείτε.

Ευτυχώς, οι μπαταρίες βελτιώνονται και η τεχνολογία γίνεται πιο έξυπνη για τη διαχείριση της ισχύος τους! Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Ο TikToker Kadama αποκάλυψε στους 1,9 εκατομμύρια ακολούθους του πώς γίνεται στο iPhone – και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε μόνοι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις και να επιλέξετε Γενικά.

Από εκεί, βρείτε την ανανέωση της εφαρμογής στο παρασκήνιο. Στη συνέχεια, πατήστε Off. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στο κύριο μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε Μπαταρία. Επιλέξτε Υγεία μπαταρίας, προτού ενεργοποιήσετε τη Βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας.

«Τώρα η μπαταρία σας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο», λέει το αστέρι TikTok.Τουλάχιστον θα εμποδίσει τις εφαρμογές να ρουφήξουν τον χυμό ούτως ή άλλως.

@kadama Ask me for a 🍪 #iphonehacks #iphonetricks #lifehacks #lifetipsshare ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian GraetzΠερισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb