ENTERTAINMENT

5 διάσημες γυναικείες φιλίες που κρατούν για χρόνια

Γνωστές Ελληνίδες που έγιναν φίλες, και έμειναν φίλες

5 διάσημες γυναικείες φιλίες που κρατούν για χρόνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους και πως η γυναικεία φιλία υπάρχει μόνο στις ιστορίες που υπάρχουν και οι μονόκεροι. Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι παρά απόκοτα των πατριαρχικών κοινωνιών που ζούμε.

Οι γυναίκες έχουν αποδείξει πολλάκις ότι το να έχεις μια άλλη γυναίκα συνοδοιπόρο στη ζωή σου και φίλη στα δύσκολα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Ακόμα και στον χώρο της showbiz που είναι ένας αρκετά ανταγωνιστικός χώρος η γυναικεία φιλία υπάρχει και παραμένει για χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσα Θεοδωρίδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο από τις «μεγαλύτερες» γυναίκες της εγχώριας showbiz είναι αιωνόβιες φίλες και κουμπάρες. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε παντρέψει την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ είχε βαφτίσει και το πρώτο τους παιδί, τον Άγγελο. Την επόμενη ημέρα από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και τραγούδησε την «Κόκκινη Γραμμή».

Μιλάμε για στήριξη έμπρακτη και δημόσια και κάπως έτσι η φιλία τους παραμένει γερή στον χρόνο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Νατάσσα μας είχε συγκινήσει με την ερμηνεία της στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το καλοκαίρι του 2020.

Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Στο πλατό του Dancing with the Stars γνωρίστηκαν οι δύο παρουσιάστριες, Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η φιλία του με τα χρόνια μεγαλώνει και οι ίδιες δεν διστάζουν να την αναδεικνύουν και στα social media, όπου μοιράζονται συχνά φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές.

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε διηγηθεί τις πρώτες συναντήσεις τους στην εφημερίδα Αγορά. «Είχα πάει να δω το δω το “Dancing” που συμμετείχε κι εκείνη έτρεχε πανικόβλητη στους διαδρόμους για να αλλάξει και να βγει για το δεύτερο χορευτικό της. Ήμουν πολύ μεγάλη θαυμάστριά της και της είχα φωνάξει ένα “είσαι φανταστική, δεν υπάρχεις!”. Παρά το τρέξιμό της, η Ντορέττα γύρισε και με χαιρέτησε χαμογελαστή. Η επόμενη συνάντησή μας έγινε στο MadWalk, όπου περπατήσαμε μαζί στην πασαρέλα για τις ανάγκες ενός φιλανθρωπικού σκοπού. Μου άρεσε τότε ο πολύ διακριτικός τρόπος που διαχειριζόταν την προσωπική της ζωή. Ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που έβλεπα στη τηλεόραση κι ένιωθα πως θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί τους», είπε, και το έκανε.

Βάσω Λασκαράκη – Αθηνά Οικονομάκου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Η φιλία των δύο ηθοποιών μετρά ήδη 11 χρόνια και όπως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς το 2009 και όπως έχουν πει σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη»: «Πάντα μας πρότειναν τους ίδιους ρόλους αλλά ποτέ δεν ανταγωνίστηκε η μια την άλλη».

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως η Αθηνά ήταν η πρώτη που έμαθε για την εγκυμοσύνη της. «Για μένα η Βάσω είναι η αδελφή που δεν είχα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι δύο έγιναν και κουμπάρες καθώς η Βάσω Λασκαράκη βάφτισε μαζί με άλλες φίλες τους, τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμο.

Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou)

Πολλά χρόνια μετρά και η φιλία της Σίσσυς Χρηστίδου και της Μαρίας Κορινθίου. Οι δύο έγιναν μανούλες περίπου την ίδια περίοδο, ενώ δεν διστάζουν να μας δείχνουν το πόσο δυνατή είναι η φιλία τους μέσα από τα social media.

Η παρέα τους κάποτε περιλάμβανε και την Έλλη Κοκκίνου και μάλιστα η Μαρία Κορινθίου είχε ερωτηθεί πέρσι για το τι συνέβη μεταξύ Έλλης και Σίσσυς. Απάντησε όπως μία πραγματικά καλή φίλη. Λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι και να ήξερε κάτι δεν θα το μοιραζόταν μαζί τους.

Jennifer Aniston – Courteney Cox

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Μιλώντας για διάσημες φιλίες δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτήν που γεννήθηκε στο πλατό της σειράς ωδή στην φιλία. Σχεδόν 30 χρόνια μετρά η φιλία των τηλεοπτικών Rachel και Monica των Friends. Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox ήρθαν κοντά το 1994 όταν ξεκίνησαν να πρωταγωνιστούν στη σειρά που άφησε εποχή. «H Jen έχει πολλούς φίλους που αγαπά πολύ, αλλά ο δεσμός της με την Courtney είναι ο βαθύτερος. Είναι περισσότερο αδελφές παρά φίλες» έλεγε πηγή για την φιλία τους στο HollywoodLife. Η Jennifer Aniston είναι επίσης νονά της κόρης της Courteney Cox, Coco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 453 / position2: 758
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb