ENTERTAINMENT

Βιβλία που αξίζει να διαβάσεις στις διακοπές σου

Τώρα τα Χριστούγεννα έχεις την τέλεια ευκαιρία για να διαβάσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Βιβλία που αξίζει να διαβάσεις στις διακοπές σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Thought Catalog στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γιορτές έρχονται και μαζί, οι μέρες των διακοπών σου. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγεις και παράλληλα να λάβεις νέες πληροφορίες; Μα φυσικά, το διάβασμα! Η λογοτεχνία είναι ένα από τα αγαπημένα μας χόμπι και σαν σωστοί βιβλιοφάγοι, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε 4+1 βιβλία που αξίζει να διαβάσεις τα φετινά Χριστούγεννα.

Χρώματα του αποχαιρετισμού - Bernhard Schlink

Ο Γερμανός συγγραφέας που έγινε γνωστός και αγαπητός μέσα από το βιβλίο του «Διαβάζοντας στη Χάννα», επανέρχεται με μια συλλογή διηγημάτων για τον αποχωρισμό και την απώλεια και εντυπωσιάζει και παράλληλα συγκινεί. Άλλοι αποχαιρετισμοί συνθλίβουν και άλλοι απελευθερώνουν, αλλά όλοι έχουν την δική τους ιστορία.

Η ιστορία της Λίσι - Stephen King

Όταν ο άντρας της Λίσι και πετυχημένος συγγραφέας πεθαίνει μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου μαζί της, εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τους δαίμονες του. Μια σειρά από σημειώσεις που πρέπει να μπουν στις σωστές θέσεις, την βάζουν στα σκοτάδια του. Το εν λόγω βιβλίο έγινε και μίνι σειρά σε σενάριο του King και πρωταγωνιστές τους Julian Moore και Clive Owen.

Ταξίδι μέσα σε μια σταγόνα αίμα - Daniel Ferreira

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε διαφορετικοί χαρακτήρες, μάρτυρες όλης αιματηρής επίθεσης, παρουσιάζουν τα γεγονότα από το δικό τους πρίσμα. Σε ένα μικρό χωριό της Κολομβίας, στο ετήσιο καρναβάλι και λίγο πριν εκλεγεί η βασίλισσα ομορφιάς της περιοχής, μια ομάδα ένοπλων παραστρατιωτικών εμφανίζεται εκεί και σπέρνει το θάνατο. Τα υπόλοιπα, θα τα διαβάσετε στο απίστευτο διήγημα του Ferreira.

Διπλή γλώσσα - William Golding

Ένα χαρισματικό κορίτσι, φεύγει από το σπίτι του επειδή οι γονείς του το βλέπουν σαν βάρος, λόγω της ασχήμιας της. Εκείνο όμως βρίσκει καταφύγιο στο Μαντείο των Δελφών και τελικά, γίνεται η Πυθία του Μαντείου. Όταν η ίδια αφηγείται την ιστορία της, είναι πια ηλικιωμένη και ανήμπορη. Πρόκειται για το τελευταίο βιβλίο του νομπελίστα Golding, που αξίζει να διαβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 421 / position2: 1231
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb