ENTERTAINMENT

Οι 5+1 ηθοποιοί που άλλαξαν εντελώς τα μαλλιά τους για έναν ρόλο

Οι περισσότεροι τα έβαψαν...κόκκινα. Θέλει θυσίες το Hollywwod
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Οι 5+1 ηθοποιοί που άλλαξαν εντελώς τα μαλλιά τους για έναν ρόλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύσκολη απόφαση η ριζική αλλαγή των μαλλιών, συνήθως πάμε στο κομμωτήριο για να κόψουμε ίσα-ίσα τις άκρες, ενώ σε περίπτωση που ο κομμωτής μας προτείνει ένα νέο εξτριμ χρώμα ή κούρεμα οι σκέψεις ταξιδεύουν στις εξόδους διαφυγής

Ωστόσο για τους ηθοποιούς, τέτοιου είδους αλλαγές είναι σχεδόν «επαγγελματική υποχρέωση». Προκειμένου να πάρουν τον ρόλο που επιθυμούν ορισμένοι ηθοποιοί κάνουν μεγάλες αλλαγές στο τριχωτό της κεφαλής τους.

Ariana Grande - Cat:

Η Ariana Grande έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά της Nickelodeon, Victorious. Στη σειρά υποδυόταν την Cat, μια γλυκιά κοκκινομάλλα μαθήτρια του Hollywood Arts. Για αυτό τον ρόλο η Ariana αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά της από σκούρο καστανό σε πολύ έντονο κόκκινο.

Οι επανειλημμένες βαφές όμως, κατέστρεψαν τα μαλλιά της  ηθοποιού/τραγουδίστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τότε η Ariana προσπαθεί για χρόνια να τα «ζωντανέψει», κρύβοντας τα σε πολλά και μακριά extensions.

Ετσι δημιουργήθηκε και το signature look της, το πολύ ψηλό ponytail.

Τα φυσικά μαλλιά της Ariana:

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

KJ Apa - Archie Andrews:

Για τον ρόλο του στο Riverdale έγινε κοκκινομάλλης και ο KJ Apa.

«Πιθανότατα αυτό για το οποίο ήμουν κυρίως αγχωμένος ήταν να δω τον ευατό μου στον καθρέπτη με κόκκινα μαλλιά και κόκκινα φρύδια», είχε δηλώσει στο Teen Vogue ο νεαρός ηθοποιός.

Τώρα νιώθει μοναδικός με αυτό του το look, γιατί όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, «μόνο το 2% του πληθυσμού έχουν κόκκινα μαλλιά».

Τα φυσικά μαλλιά του Apa:

Sophie Turner - Sansa Stark:

The winter is coming αναφώνησε και η Βασίλισσα του Βορρά, Sansa Stark ή κατά κόσμον, Sophie Turner και από φυσική ξανθιά έβαψε τα μαλλιά της ginger.

Για να διατηρήσει την ομοιομορφία στο μαλλιά της, η Sophie τα έβαφε κάθε εβδομάδα. Τελικά οι συνεχείς αλλαγές από ξανθά σε κόκκινα και αντίστροφα κατέστρεψαν τα μαλλιά της ηθοποιού, η οποία στο τέλος του Game of Thrones φορούσε περούκα.

Και μιας που αναφερθήκαμε στο Game oh Thrones η Sansa Stark δεν ήταν η μόνη βασίλισσα που έβαψε τα μαλλιά της.

Τα φυσικά μαλλιά της Sophie:

View this post on Instagram

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Emilia Clarke - Daenerys Targaryen:

Για τον ρόλο της Daenerys Targaryen, η Emilia Clarke φόραγε περούκα, ώστε να γίνει «ανώδυνα» ξανθιά, platinum ξανθιά.

Ωστόσο στην τελευταία σεζόν η Emilia αποφάσισε να «κάνει όλη την διαδρομή» και έβαψε τα μαλλιά της. «Σκέφτηκα, δεν βαριέσαι, τελευταία σεζόν είναι, ας γίνω ξανθιά», είχε δηλώσει στο Vanity Fair η ηθοποιός. Το αποτέλεσμα είναι να καταστραφεί η τρίχα της και το 2018 η Emilia πήρε μια δεύτερη απόφαση, να τα κόψει πάνω από τους όμους.

Τα φυσικά μαλλιά της Emilia:

View this post on Instagram

A post shared by @emilia_clarke

Jennifer Lawrence - Katniss Everdeen:

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Στο Hollywood επικρατεί ακόμα το στερεότυπο ότι η δυναμική γυναίκα δεν μπορεί να είναι ξανθιά. Οπότε η ξανθιά Jennifer Lawrence έβαψε τα μαλλιά της σκούρο καφέ για να υποδυθεί τον ρόλο της Katniss Everdeen, στο Hunger Games.

Η Linda Flowers, η επικεφαλής κομμώτρια των Hunger Games ήθελε να βρει την τέλεια καφέ απόχρωση για την Everdeen, αλλά δεν πειραματίστηκε στην ίδια, αντ’ αυτού νοίκιασε εξτένσιον αξίας 30.000 δολαρίων.

«Με αυτή μου την απόφαση η Jennifer ένιωθα πολύ άνετα. Φανταστείτε να πειραματιζόμουν στα δικά της μαλλιά», ανέφερε η Flowers στο BellaSugar.

Τα φυσικά μαλλιά της Jennifer:

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Tom Felton - Draco:

Το να βάφουν οι ηθοποιοί τα μαλλιά τους για ένα ρόλο δεν είναι μόνο τάση της εποχής. Ένα αρκετά πετυχημένο hair transformation ήταν αυτό του Tom Felton, για τον ρόλο του Draco στις ταινίες Harry Potter.

Ο Tom, για να μην ξεθωριάζει το πλατινέ ξανθό, έπρεπε να βάφει τα μαλλιά του κάθε 10 μέρες. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι για να παραμείνει το χρώμα στα μαλλιά πρέπει να τα ξαναβάφεις κάθε εβδομάδα. Νόμιζα ότι αυτό το κάνεις μία φορά και το χρώμα απλά παραμένει», είχε εκμυστηρευτεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο The Queen Latifah Show.

Τα φυσικά μαλλιά του Tom:

View this post on Instagram

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
16 / position1: 586 / position2: 971
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb