ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Νοέμβριος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
AstroGirl
Τα ζώδια του μήνα: Νοέμβριος
Φωτογραφία από τον χρήστη Ana M. στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας κάνοντας μια αναδιοργάνωση της ζωής σας. Με όσα σας έχουν συμβεί στο παρελθόν ο χαρακτήρας σας άλλαξε. Οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για να αποδράσετε παρέα για διασκέδαση και εκδρομές και θα το εκμεταλλευτείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το μήνα, θα είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ευημερία σας! Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τα λάθη σας αλλά και αναλογιζόμενοι όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σας κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα οικονομικά σου κάποια απρόβλεπτα έξοδα σε αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλεις σε σειρά και τάξη. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, δυσκολίες ή αντιθέσεις, αλλά μέσα σου πρέπει να δεις αν θες να τις ξεπεράσετε ή να πάρετε αποφάσεις καθοριστικές στο μαζί ή στο μόνος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Αρπάξτε όλα τα DVD σας, δείτε τα πάντα στο Netflix και την αγαπημένη σας κουβέρτα, επειδή πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο στο σπίτι, θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Στα οικονομικά σας κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη.

ΛΕΩΝ

Έχετε αρχίσει να υλοποιείτε τα σχέδιά σας ενώ λεφτά μπαίνουν στις κατα τ'άλλα τρύπιες τσέπες σας!  Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, αλλά η ερώτηση είναι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά; Μια καλή ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη καθώς σιγά σιγά θα αρχίσουν να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες στη ζωή σας!

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά ίσως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή. Χρειάζεστε αλλαγή κατεύθυνσης στα πάντα! Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και κινήσεις που να δείχνουν δυναμικότητα εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής και όχι τρέλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Και σε αυτό το σημείο να πούμε πως καλό θα ήταν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες γιατί σας βλέπουμε με βουλωμένο μάτι. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σας, τώρα θα αλλάξουν όλα. Έρχεται αυτός/η που περιμένετε, το ταίρι που λαχταράτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις επαγγελματικές διενέξεις και συγκρούσεις με κάποιους συναδέλφους σου, που οι περισσότερες προκαλούνται από την ζήλεια! Με την αρχή του μήνα καλωσορίζετε και τις καλές εξελίξεις στην σχέση σας. Άλλωστε κάνατε ό,τι ήταν δυνατό για να γίνει η σχέση σας καλύτερη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου θα δώσουν τις τελικές πινελιές και επιτέλους θα ζήσετε ένα πολύ χοτ μήνα. Να δείτε θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείτε! Αποφύγετε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείτε, κάτι που θα κλονίσει την φυσική σας κατάσταση, και δεν σας θέλουμε ντεφορμέ. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα, αν ανήκετε στην κατηγορία των δεσμευμένων προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν με τον σύντροφό σου και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα και απομακρυνθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Ο μήνας θα φέρει αισιοδοξία και κέφι. Είστε έτοιμοι με το ταίρι σας να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 27 / position2: 777
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb