ΕΞΟΔΟΣ

Υπαίθρια καφέ και resto bar στη Θεσσαλονίκη που «τα σπάνε»

Από τη μια μεριά της πόλης στην άλλη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Υπαίθρια καφέ και resto bar στη Θεσσαλονίκη που «τα σπάνε»

Μαγικές καντίνες, ονειρεμένα καφέ, μεθυστικά μπαράκια για μεθυσμένα βράδια, όλα κάτω από τον ουρανό, όσο ο καιρός μας αφήνει. Πάμε να δούμε τα ομορφότερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Food Truck Park, η πόλη βρήκε το νέο της στέκι κάτω από τα αστέρια

Το πρώτο Food Truck Park στην Ελλάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Χιπ καντίνες και αναπαλαιωμένα οχήματα, πλήρως αυτόνομα και λειτουργικά έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν τον κόσμο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με pop επιρροές και φρέσκια διάθεση. Γίνεται πάντα το αδιαχώρητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Vanners® (@the_vanners)

Ωπ! Το Whope - Mια αστική ζούγκλα στην οποία θες να χαθείς

Χρόνο με το χρόνο, το Whope oμόρφυνε επικίνδυνα. Τόσο που πολλοί Θεσσαλονικείς επιστρέφουν διαρκώς εκεί, χωρίς να σκέφτονται τις υπόλοιπες επιλογές της πόλης - που είναι αμέτρητες. Και πώς να μην το ερωτευτείς όμως, όταν βρίσκεται στα Λαδάδικα, και όμως ενώ είναι στο κέντρο της πόλης, είναι έτσι διαμορφωμένο που μοιάζει με εξωτικό ριάντ, όπου τα έθνικ στοιχεία των πολιτισμών του κόσμου μπερδεύονται μαγικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρήστος Ξάνθος (@xristosksanthos)

Beyond the walls, τα τείχη που ομορφαίνουν τις μέρες μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Under the blue sky, η Θεσσαλονίκη είναι μαγική αυτούς τους μήνες. Γι'αυτό πρέπει να βρεθείς σε ένα μέρος που θα απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου και θα παίρνεις και μικρές δόσεις αυτών των όμορφων χαρακτηριστικών της πόλης που την κάνουν ξεχωριστή. Σαν να λέμε να πας στο Beyond the Walls, στο ρουστίκ, κομψό εστιατόριο με αυλή, που προσφέρει κλασικές επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, καθώς και κοκτέιλ με θέα τα αρχαία τείχη του Τοπ Χανέ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEYOND the Walls (@beyondthessaloniki)

Μπαρμπαμπεν, για τα αγόρια και τα κορίτσια στα ανατολικά

Από τις πρώτες αστικές καντίνες που ομόρφυνε με τα χρόνια και κέρδισε τις καρδιές όλων - όπου κι αν μένουν. Συνήθως είναι γεμάτη όλη τη μέρα, με φοιτητές αλλά και εργαζόμενους που ξεκινούν με καφέ και επειδή δεν θέλουν να φύγουν, το γυρνούν στο αλκοόλ και όσο πάει.  Στα θετικά θα προσθέσουμε την προτεραιότητα που δίνουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Ανακυκλώνει και κομποστοποιεί ενώ τα ροφήματα σερβίρονται σε πλαστικά και χάρτινα κομποστοποιήσιμα ποτήρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Τότσικα (@totsika_maria)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 207 / position2: 4991
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb