Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Τα trends του 2000 που ξαναβλέπουμε μπροστά μας για το φθινόπωρο

Όχι πάλι low rise jeans για το θεό

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 27, 2021

Τα trends του 2000 που ξαναβλέπουμε μπροστά μας για το φθινόπωρο

Its on. Τα 90s και τo Y2K ήρθαν και στρογγυλοκάθισαν στη μόδα και αυτό σημαίνει πως τα καμπανάκια άρχισαν να χτυπούν! Σίγουρα πολλές από εσάς τα έχετε ήδη φορέσει μια φορά, άλλες όχι. Όλες όμως θα συμφωνήσουμε πως αυτά τα trends βγάζουν μάτι.

Τα τζιν που φόρεσαν διασημότητες όπως η Britney Spears και η JLO, αλλά και όλη η showbiz τη δεκαετία του 90 στα βίντεο κλιπ τραγουδιών τους και αποτέλεσαν έμπνευση για πολλά στοιχεία της μόδας επιστρέφουν δυναμικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τα περίεργα κοψίματα δεξιά και αριστερά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma ⚡️ (@mavence)

Τα κοκαλάκια για τα μαλλιά, τα χρωματιστά λαστιχάκια, οι πεταλούδες και τα κλάμερ έκαναν φέτος την είσοδό τους στο lifestyle - κάτι που κάναμε πως δεν είδαμε, όμως όπως φέτος θα τα συναντάμε σε πολλά κεφάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S U N H O N E Y ® (@shopsunhoney)

Τα μικροσκοπικά top που δένουν μπροστά είναι και αυτά στο παιχνίδι της μόδας για το φθινόπωρο και δεν μπορούμε να πούμε πως τα τελευταία ρούχα του Jacquemus δεν μας θύμισαν τα εφηβικά μας χρόνια...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Holographic και ιριδίζοντα σχέδια σε τσάντες, λεπτομέρειες σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ ή και καμπαρντίνες είναι εδώ για να φωτίσουν τις μέρες σου (αν βρεις τρόπο να τα συνδυάσεις σωστά).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💖👄BONBONWHIMS👄💖 (@thebonbonwhimsclub)
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb