ΤΑΞΙΔΙΑ

5 βιβλία που αξίζουν να μπουν στη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου

Κάποια από αυτά ίσως να τα έχεις αγοράσει ήδη!

5 βιβλία που αξίζουν να μπουν στη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου
@pixabay

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αύγουστος σχεδόν έφτασε και οι περισσότεροι τώρα θα κάνουμε ένα μικρό ή μεγάλο μπρέηκ από τις δουλειές μας. Κάποιοι θα βρεθούμε στα ελληνικά νησιά να χαρούμε ήλιο θάλασσα και μέρες ξεγνοιασιάς παρέα με ένα βιβλίο. Κάποιοι θα πάρουμε τα βουνά και θα χορτάσουμε από τη δροσιά τους όσο θα διαβάζουμε ένα βιβλίο και κάποιοι ίσως να μείνουμε στην Αθήνα, στα διαμερίσματά μας με κλιματιστικό στο φουλ και παρέα ένα βιβλίο! Γενικά, όπως και να κυλήσουν οι μέρες που θα έχουμε άδεια το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποιο βιβλίο θα μας κρατάει παρέα. Αγαπάμε τη συνήθεια αυτή και σκεφτήκαμε να προτείνουμε τα δικά μας πέντε αγαπημένα βιβλία που αξίζουν να μπουν στη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου!

Οι κόρες του Alex Michaelides

To απόλυτο βιβλίο για το φετινό καλοκαίρι και ένα βιβλίο που θα το δεις παντού. Στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, στην παρα διπλανή ξαπλώστρα και φυσικά σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ένας δολοφόνος που λατρεύουν τα θύματά του. Χωρίς να το ξέρουν. Ο Alex Michaelides επιστρέφει μετά από 2 χρόνια με το 2ο του βιβλίο για να μας καθηλώσει ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πάστα Σεράνο του Τάκη Ζαχαράτου

Το πρώτο βιβλίο του Τάκη Ζαχαράτου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που έχουν κακοποιηθεί.Το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι. Η ελπίδα με την απόγνωση. Οικογένειες σε διάλυση και νέοι άνθρωποι στα άκρα.  Το παρόν κοιτάζει κατάματα το παρελθόν ζητώντας εκδίκηση και δικαιοσύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, ELIZA. 


Αναλφάβητος του Sebastian Fitzek

Ένα σημείωμα κολλημένο στο τζάμι. Ένα κοριτσάκι ζητά τη βοήθειά σου. Τι θα κάνεις; Ένα από τα καλύτερα αστυνομικά βιβλία που διαβάσαμε φέτος και θέλουμε να σας το προτείνουμε για να μπει στη βαλίτσα σας! 


Ζωή μέχρι χθες του Γιάννη Ξανθούλης

Μια γυναίκα επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μισό αιώνα απουσίας. Τα πάντα έχουν αλλάξει, όμως αυτό που αναζητά παραμένει ίδιο. Και μόνος σύμμαχος για να το βρει είναι οι αναμνήσεις. Μια συγκλονιστική αφήγηση του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη που θα σας ταξιδέψει όσο είσαστε στα ταξίδια σας! 

Ακάκιε του Κώστα Κρομμύδας

Η συγκινητική ιστορία του ιδρυτή της ΜΙΣΚΟ που δεν έπαψε στιγμή να προσφέρει στην Ελλάδα. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και με δυνατά ηθικά διδάγματα και αυτό το βιβλίο αξίζει να μπει στη βαλίτσα των διακοπών σας! 

Αγοράστε τα όλα online εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Υγεία Πριν 139 εβδομάδες
Ο πιο απλός τρόπος να κάνεις αποτοξίνωση στο σώμα σου
Απλά και ξεκούραστα
Celeb Style Πριν 139 εβδομάδες
Ελένη Φουρέιρα: Όσα λατρέψαμε στο νέο look της
To style της Ελένης Φουρέιρα είναι για ακόμα μια φορά iconic
Entertainment Πριν 139 εβδομάδες
Νάντια Μπουλέ: Δείχνει το σώμα της μία ημέρα μετά τον τοκετό
Η ηθοποιός απέκτησε μια όμορφη κορούλα
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 707 / position2: 1225
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb