Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ENTERTAINMENT

Το «Trying» είναι η πιο γλυκιά κωμωδία που έχεις δει ποτέ

Μια όμορφη σειρά γύρω από την αγάπη και τη γονεϊκότητα
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Το «Trying» είναι η πιο γλυκιά κωμωδία που έχεις δει ποτέ
@indiewire.com

Αν έχεις συνδρομή στο Apple TV τότε σίγουρα το μάτι σου θα έχει πέσει πάνω στο «Trying». Και αν δεν το έχεις δει ακόμα, τότε μάλλον πρέπει. Γιατί πρόκειται για την πιο γλυκιά κωμωδία που έχεις δει ποτέ. Γεμάτη αγάπη, προβληματισμούς, ανασφάλειες και κοινωνικό περίγυρο.

Η Nikki και ο Jason είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που προσπαθεί ασταμάτητα να κάνει παιδί. Παρά την προσπάθειά τους όμως, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Οι πιθανότητες είναι μηδαμινές και η μόνη τους επιλογή είναι να υιοθετήσουν. Τώρα, πρέπει να κριθούν κατάλληλοι και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να αλλάξουν τις ζωές τους αλλά και να συντονίσουν τον περίγυρό τους.

Μπορεί η σειρά να έχει χιούμορ και μάλιστα πολύ, αλλά ο θεατής επικεντρώνεται στην προσπάθεια των δυο πρωταγωνιστών να φτιάξουν έτσι τον κόσμο τους ώστε να υποδεχθεί ένα παιδί. Αυτή η προσπάθεια δεν είναι σίγουρη, δεν είναι τετελεσμένη, με αποτέλεσμα να βλέπουμε όλες τις αγωνίες τους να ξετυλίγονται μπροστά μας, σε μια γλυκιά ιστορία δυο ανθρώπων που πραγματικά θέλουν ένα παιδί και δεν το κάνουν από εγωισμό.

Η σχέση τους μπορεί να περνάει δυσκολίες αλλά παραμένει ακλόνητη. Η σχέση τους (και μόνο η σχέση τους) μου θύμισε τη σχέση που είχε το ζευγάρι στην ταινία του Jim Jarmusch, «Paterson». Το ζευγάρι έχει βρει τον ρόλο του μέσα σε μια σχέση, μοιράζεται αγωνίες, καθημερινότητα, απογοητεύσεις και ενθουσιασμούς, έχοντας χτίσει τα θεμέλια που θα αντέξουν σε οποιαδήποτε δυσκολία. Ακόμα και στην αμφισβήτηση όλων των παραπάνω.

Οι δυο τους αποφασίζουν μαζί να ξεκινήσουν και να μοιραστούν ένα ταξίδι. Και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν μαζί. Και όλη η προσπάθειά τους, όλη η διαδικασία του «Trying» είναι τόσο γλυκιά, που κανείς δεν μπορεί να μην ταυτιστεί μαζί τους ή να αμφισβητήσει τα κίνητρά τους.

Ο Rafe Spall είναι βράχος στον ρόλο του, αλλά η Esther Smith είναι απλά εξαιρετική, προσφέροντάς μας μια αληθινή ερμηνεία για όσα βιώνει ο χαρακτήρας που υποδύεται. Το «Trying» είναι μια ρομαντική dramedy αλλιώτικη, αληθινή που θα σε κάνει να θέλεις να αγκαλιάσεις όποιον έχεις δίπλα σου εκείνη τη στιγμή...
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb