ΤΑΞΙΔΙΑ

Φανταστικές χριστουγεννιάτικες πόλεις στην Αμερική που θα σας βάλουν στο κλίμα

Προσπαθούν να δώσουν ένα υπερθέαμα στους κατοίκους και στους τουρίστες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Φανταστικές χριστουγεννιάτικες πόλεις στην Αμερική που θα σας βάλουν στο κλίμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές από τις πιο γραφικές πόλεις της Αμερικής μεταφέρουν το πνεύμα των γιορτών σε άλλο επίπεδο, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για να μετατρέψουν το συνηθισμένο σε εξαιρετικό. Από ακτή σε ακτή, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη και εμπειρίες που προσφέρουν οι μικρές άγνωστες πόλεις στην Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Taylor Myers (@missmuffymyers)

Glencoe, Ιλλινόις

Κάθε χρόνο, ο Βοτανικός Κήπος του Σικάγο στο Glencoe του Ιλινόις μετατρέπεται σε ένα υπερθέαμα! Το κάνουν πάντα λίγο διαφορετικά, και φέτος θα κάνει το ντεμπούτο του το Lightscape, ένα φωτισμένο μονοπάτι. Το βράδυ θα σας υποδεχτεί μια χορωδία που θα τραγουδά καθώς εσείς περπατάτε στο μονοπάτι...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harty | Chicago Real Estate (@hartyrealtygroup)

Ouray, Κολοράντο

Στο Ouray, κάνουν τη διακόσμηση λίγο διαφορετικά. Αντί να φωτίζουν την πόλη, φωτίζουν τα βουνά. Και είναι υπέροχο. Αυτή η γραφική πόλη του Κολοράντο είναι γνωστή για τις δραστηριότητες στη φύση, την πεζοπορία, αναρρίχηση, τα θερμά λουτρά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jayne Johnson (@elevateouray)

Βethleem, Πενσυλβάνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης γνωστή ως Christmas City, USA, η μικρή πόλη της Βηθλεέμ προσφέρει βραδινές χριστουγεννιάτικες περιηγήσεις, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να περιπλανηθούν σε αυτήν τη μικρή πόλη που στολίζει και θυμίζει παλιές εποχές. Οι ξεναγήσεις γίνονται από πιστοποιημένους οδηγούς που φορούν κοστούμια εποχής του 1700 και θα σας μεταφέρουν στο διάσημο αστέρι στην κορυφή του South Mountain. Τα ιστορικά κτίρια έχουν κεριά σε κάθε παράθυρο και η πόλη διακοσμεί τα δέντρα και τα καταστήματα με φώτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Marcano (@anthonymarcano)

Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα

Η Νέα Ορλεάνη ξεχωρίζει για σχεδόν κάθε εκδήλωση και οι χριστουγεννιάτικες γιορτές δεν διαφέρουν. Κατά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, περισσότεροι από 165.000 επισκέπτες φτάνουν στην πόλη για να δουν το μαγικό χειμερινό υπερθέαμα, όπου τα δέντρα καλύπτονται με περισσότερα από ένα εκατομμύριο φώτα σε όλα τα 25 στρέμματα του πάρκου της πόλης. Και στους γραφικούς δρόμους της Νέας Ορλεάνης, θα δείτε μια πληθώρα ιστορικών σπιτιών που λάμπουν και στραφταλίζουν για τις γιορτές! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NOLA Photography Guild (@nolaphotoguild)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 2385 / position2: 7010
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb