ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Νέα αρχή: Το μικρό μυστικό για να κάνεις σωστή επανεκκίνηση

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Νέα αρχή: Το μικρό μυστικό για να κάνεις σωστή επανεκκίνηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επανεκκίνηση είναι μόλις ένα «τώρα» μακριά

Eίναι δύσκολος ο δρόμος προς τον νέο σου εαυτό αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να τολμήσεις να αλλάξεις. Η αρχή γίνεται πάντα από τη δέσμευση κι ας προβάλλει το μυαλό χίλιες δικαιολογίες. Στη διάρκεια αυτής της αναγέννησης, είναι πάρα πολύ σημαντικό να σταματήσω να κρύβομαι και να ευθυγραμμιστώ με τον εαυτό μου.

Αν δεν αποφασίσεις να αλλάξεις τώρα από εκεί που το χρειάζεσαι περισσότερο, θα συνεχίσεις να βρίσκεις δικαιολογίες και ιδανικά άλλοθι για να μην το τολμήσεις ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις μια νέα αρχή, αρκεί να επενδύσεις στο τώρα. Το μυστικό αυτής της αναγέννησης δεν είναι άλλο από το να μπω στη θετική πλευρά των πραγμάτων και σε κίνηση. Να αποχαιρετίσω την παθητικότητα και τη μιζέρια.

Μπορώ να αλλάξω τώρα με τη βοήθεια κάποιου που ήταν μέσα στη φωτiα πριν από εμένα και κατάφερε να σωθεί. Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο από το να πιστεύεις στο θαύμα, κόντρα στις πιθανότητες που δίνεις αρχικά και εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην παίζω ρόλους. Χρειάζεται να αρχίσω να αλλάζω από εκεί που πονάω πιο πολύ. Χρειάζεται να δεσμευτώ με τις συνθήκες που θα με πάνε στο επόμενο καλύτερο τώρα μου.

Φυσικά και είναι δύσκολο να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ και που δεν μου έχει δείξει ποτέ κανείς από το άμεσο περιβάλλον μου πώς να το κάνω.

Είναι δύσκολη η επανεκκίνηση αλλά απόλυτα εφικτή. Απαιτεί πειθαρχία. Αλλά ποιος είπε ότι τα ωραία είναι τα απλά.

Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!

Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 66 / position2: 560
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb